Zelený Štart pre Slovak Floorball Cup: Spolupráca so Správcom zálohového systému

V tomto roku sa Slovak Floorball Cup otvára novým spôsobom, ktorý spája vášeň pre florbal s ochranou životného prostredia a podporou mladých talentov. S hrdosťou oznamujeme, že sme nadviazali spoluprácu so Správcom zálohového systému, aby sme vytvorili pozitívny vplyv nielen na ihrisku, ale aj v našom okolí. V rámci tejto spolupráce sa budú konať zberové akcie počas turnaja, kde budeme zhromažďovať plasty a plechovky, aby sme spoločne prispeli k čistejšiemu a zdravšiemu prostrediu.

Pre športovými halami budú pripravené zberné nádoby, do ktorých môžete priniesť a odovzdať vratné plasty a plechovky. Týmto spôsobom prispievate k znižovaniu množstva odpadu v prírode a podporujete recykláciu.

Po skončení Slovak Floorball Cupu odovzdáme všetky vyzbierané plasty a plechy. Z čiastky, ktorú sa nám podarí spolu vyzbierať, podporíme florbalové mládežnícke družstvá z celého Slovenska. Spoločne tak prispejeme k rozvoju mládežníckeho florbalu a pomôžeme mladým hráčom v ich športovej ceste. Ak patríte do florbalového družstva z rôznych kútov Slovenska, budete mať možnosť prihlásiť sa o podporu (kompletné znenie programu podpory bude zverejnené po 10.9.2023).

Počas konania podujatia bude pripravená strelecká plocha. Nezabudnite si vystreliť na našu florbalovú bránku a ukázať svoju streleckú presnosť. Každý úspešný zásah bude odmenený malým prekvapením od nášho partnera, Správcu zálohového systému.

Slovak Floorball Cup je pre nás viac než len turnaj. Je to príležitosť pre spojenie s komunitou, ochranu životného prostredia a podporou budúcich florbalových hviezd. Príďte sa pridať k našej sprievodnej akcii a spoločne prinesieme dobro aj športové nadšenie. Vidíme sa na Slovak Floorball Cupe, kde spoločne budeme vytvárať zelený štart pre zábavu a podporu!

 

 

Aktuálné články