Tradícia obnovená! Ďakujeme všetkým, ktorí sa na tom podieľali

Prestížny a veríme, že váš obľúbený Slovak Floorball Cup sa vrátil na scénu po dvoch pandemických letách a sme veľmi radi, že ste boli toho súčasťou. V Hale Slovenského zväzu hádzanej a v Dome športu sa počas štyroch dní odohralo neuveriteľných 130 zápasov a padlo takmer tisíc gólov. Odohrali sa divoké zápasy, zrodili sa debakle a k videniu boli aj mimoriadne dramatické zápletky, ako to na kvalitných podujatiach býva.

Piaty ročník do Bratislavy privial viaceré známe kluby, ktoré sú s naším turnajom späté už dva, tri či dokonca viac rokov. O slovo sa však prihlásili aj viacerí nováčikovia, pri ktorých veríme, že v ďalších edíciách budú svoje účasti množiť. Osobitná gratulácia, samozrejme, patrí víťazom jednotlivých kategórií - Regazzi Verbano Unihockey, Fram Ladies Team, Black Angels a Maskantje Juniors 00. Už teraz sa tešíme na ďalší ročník, v rámci ktorého si opäť prichystáme niečo nové, zábavné a nápadité. Ešte predtým však dovoľte pár slov na uzatvorenie toho ostatného:

"Veľmi pekne ďakujem všetkým zúčastneným hráčom, hráčkam, trénerom, rozhodcom, organizačnému tímu a všetkým divákom, ktorí si našli počas 4 dní cestu do bratislavských hál. Sme nesmierne radi, že sa nám po 2 covidom zmarených rokoch podarilo Slovak Floorball Cup opäť spustiť a že nám naši partneri zachovali dôveru a podporili aj jeho 5. ročník. Mrzí nás ignorácia najväčšieho florbalového podujatia na Slovensku zo strany médií Slovenského zväzu florbalu, ktorý ako inštitúcia zastrešujúca florbal a jeho rozvoj na Slovensku, neinformovala verejnosť o konaní podujatia jedinou zmienkou. Verím, že si turnaj každý zúčastnený naplno užil a uvidíme sa opäť o rok v Bratislave." Roman Cibik, riaditeľ turnaja.

Ďakujeme všetkým partnerom, vďaka ktorým sa 5. ročník Slovak Floorball Cup mohol uskutočniť:
Generálny partner: Florbal4u.com
Hlavní partneri: TEMPISH, Bratislavský kraj, Hlavné mesto SR Bratislava, IDS BK - Integrovaný dopravný systém v Bratislavskom kraji, Nadácia SPP, Cool, FITINN
Partneri: Slovakia Auto, FRAM Consulting, 3D Land, UFO Bratislava, STATION, STREET GOOD, VIVO Bratislava, WAKELAKE, RADIOLAN
Mediálni partneri: Šport.sk a SLOVAK FLOORBALL.

Aktuálné články