SFC o.z. podporí 6 mládežníckych florbalových družstiev

SFC o.z. podporí 6 mládežníckych florbalových družstiev poukážkou v hodnote 100 € a využíva zbierku plastových fliaš na dobročinnosť.

Organizátor Slovak Floorball Cup (SFC o.z.) sa v spolupráci s generálnym partnerom 6. ročníka turnaja Florbal4u.com rozhodli dať mladým florbalovým talentom šancu rozvinúť svoj potenciál. Spoločne podporia 6 mládežníckych florbalových družstiev darom v podobe 100 € poukážky na nákup florbalového vybavenia.

Táto inovatívna iniciatíva je odrazom oddanosti SFC o.z. voči mládeži, ktorá je budúcnosťou slovenského florbalu. Zbierka plastových fliaš, ktorá prebehla počas 6. ročníka turnaja, ukázala, že aj malé kroky môžu mať veľký vplyv. Do zberu sa zapojili fanúšikovia, hráči a organizátori turnaja, výsledkom čoho sa podarilo získať plastové fľaše a plechovky v hodnote približne 90 €.

Rozdielovú sumu poskytol generálny partner turnaja, Florbal4u.com. To je výrazom jeho odhodlania podporiť rozvoj mládeže a podporovať rozvoj florbalu na Slovensku.

Kluby môžu zažiadať o podporu vyplnením formulára TU. Termín prihlasovania je od 1. novembra 2023 do 1. decembra 2023. O podporu sa môže uchádzať každý florbalový klub na Slovensku. 

Výber podporených klubov bude zaujímavým procesom, pretože o ňom rozhodnú samotní florbalisti. Po skončení prihlasovania zverejníme prihlásené kluby spolu s ich vyjadrením, prečo by si práve oni zaslúžili byť jedným z podporených. Hlasovanie prebehne na webovej stránke turnaja, čím sa zapojí širšia verejnosť a fanúšikovia florbalu. Týmto spôsobom sa zaistí, že podpora pôjde tímom, ktoré ju najviac potrebujú a ktoré majú podporu svojich vrstovníkov či fanúšikov.

Táto iniciatíva od SFC o.z. a Florbal4u.com je krokom vpred v podpore mládežníckych florbalových družstiev na Slovensku a v budovaní pozitívneho vzoru pre budúcich hráčov. Florbal je nielen športom, ale aj komunitou, kde sa vzájomne podporujeme a spolu rastieme.

Ak máte florbalové mládežnícke družstvo, ktoré by mohlo získať prospech z tejto podpory, neváhajte sa prihlásiť a zúčastniť sa tejto príležitosti na podporu mládeže vo florbale. Dôležité je, aby sme nezabudli na to, že malým gestom a spoluprácou môžeme vytvoriť veľké zmeny.

 

Aktuálné články