Buď súčasťou šiesteho ročníka top slovenského turnaja

Minulý rok sa Slovak Floorball Cup vrátil na scénu po dvoch covidom narušených sezónach a potvrdil, že patrí medzi top eventy nielen na Slovensku, ale v celej Európe. Predviedlo sa 48 tímov zo šiestich rôznych krajín a šiesty ročník bude ešte početnejší.

Od 17. do 20. augusta 2023 sa vo dvoch osvedčených bratislavských halách (Športová hala Slovenského zväzu hádzanej a Dom Športu) v rámci Slovak Floorball Cupu 2023 skonfrontuje 56 družstiev. Formát zásadnými zmenami neprešiel, akurát sa rozšíria niektoré z kategórií. Mužská PRO sekcia bude tvorená ôsmimi účastníkmi, otvorený mužský turnaj pojme 28 prihlásených tímov, ženskú časť si zahrá dvanásť družstiev a juniorský segment doplní osmička účastníkov. Od 15. februára môžeš prihlásiť svoj tím.

Triumf v elitnej kategórii v roku 2022 ukoristil švajčiarsky tím Iron Marmots, ktorý na tróne vymenil fínsky Nokian KrP. Ženám druhý raz kraľuje FRAM Ladies Team, juniorský turnaj vyhral pražský tím Black Angels a z prvenstva v kategórii OPEN sa tešil celok Maskantje Juniors 00. V rôznych kategóriách sa na turnaji v minulosti predstavili aj Bulldogs Brno, Vítkovice, Tatran Střešovice, Bazilej, Pardubice či Kloten. S takými súpermi sa v domácich podmienkach v rámci letnej prípravy nehrá každý deň!

Popri turnaji sú samozrejme pripravené aj viaceré sprievodné akcie. Po športovej stránke je to „Shootout Challenge“, ktorá oproti minulej sezóne prešla miernou administratívno-organizačnou obmenou, súčasťou programu je aj tradičná piatková a sobotná party v centre mesta a všetci účastníci majú zabezpečenú počas štyroch turnajových dní prepravu bratislavskou mestskou hromadnou dopravou zadarmo.

Slovak Floorball Cup je každým rokom prestížnejší, záujem je väčší, preto neváhaj a čím skôr sa prihlás na webe turnaja..

Aktuálné články